4554-uwsiteloader-flash

uwsiteloader: Tool to download the sites-definitions for packages of the fun_plug 0.7

One of the new features of the fun_plug 0.7 is the possiblity to add multiple locations of the packages for the fun_plug 0.7. Although this looks nice, i wanted to see that automated. So i wrote uwsiteloader which first gets a definition-file which is then presented nicely to the user in the console. This will not work in other versions of FFP than 0.7!

Werbung

How is it installed?

wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh

To update the site-definitions, run uwsiteloader.sh:

uwsiteloader.sh

How does to tool look like?

UW Site Loader

UW Site Loader

UW Site Loader

UW Site Loader

UW Site Loader

If you have a site that you want to see added here, please do not hesitate to contact me!

86 thoughts on “uwsiteloader: Tool to download the sites-definitions for packages of the fun_plug 0.7”

      1. Hi Wolf,

        wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh

        Returns:-

        –10:11:44– root@NSA320:~# wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
        –10:11:43– http://wolf-u.li/u/441
        => `/ffp/bin/uwsiteloader.sh’
        Resolving wolf-u.li… 83.169.35.48
        Connecting to wolf-u.li[83.169.35.48]:80… connected.
        HTTP request sent, awaiting response… 302 Moved Temporarily
        Location: http://wolf-u.li/downloads/4554-bff1e89e4cb361c3447f55661daa971a/uwsiteloader.sh [following]
        –10:11:44– http://wolf-u.li/downloads/4554-bff1e89e4cb361c3447f55661daa971a/uwsiteloader.sh
        => `/ffp/bin/uwsiteloader.sh’
        Connecting to wolf-u.li[83.169.35.48]:80… connected.
        HTTP request sent, awaiting response… ^C
        root@NSA320:~#
        /uwsiteloader.sh
        => `/ffp/bin/uwsiteloader.sh’
        Connecting to wolf-u.li[83.169.35.48]:80… connected.
        HTTP request sent, awaiting response…

        I have been trying this a couple of days now mate, is you host down?

        Chris

  1. # uwsiteloader.sh
    answers:
    # /ffp/bin/uwsiteloader.sh: line 26
    : function: not found

    do I need to install any fft package before run this shell?

    1. Hello coste,

      seems to be something in the shell, please try again. I’ve changed the scipt a little πŸ™‚

      Best Regards,
      Uli

  2. yes, removing the lines function… works!
    But now I got an error on

    wget -nv http://wolf-u.li/u/439 -O $TMPFILE1

    because wget @ BusyBox v1.12.1 does not accept -nv
    I replaced it with -q
    Error again! may be de to missing /ffp/etc/ffp-version ?

  3. Same problem as coste above – no /ffp/etc/ffp-version. I guess it should be a simple file FFP_ARCH=arm or oarm. How do I find out which? for a DNS-325?
    Thanks for you wonderful work here!

  4. Hi Uli,

    May I ask, do you have a guide to install Transmissions on DNS320? If you do, can you point me to it?

  5. Hi,

    I got this error: FATAL: Missing config file: /ffp/etc/funpkg/sites

    inside /ffp/etc/funpkg/, i got the following:
    -rwxr-xr-x 1 root root 353 Jan 22 21:37 dist.rules
    -rw-r–r– 1 root root 1 Jul 17 01:48 sites.bak
    -rwxr-xr-x 1 root root 102 Jan 22 21:37 slacker.conf

    how should i rectify the error?

    1. i got the same problem like chengsun.

      Now nothing works anymore. Done these commands:
      wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
      chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh

      and then run the shell and loaded the repos.

      in order of this i want to type slacker -u and now i got this error (tested on 2 dns323 with fonz funplug o.7

      FATAL: Missing config file: /ffp/etc/funpkg/sites

      How can i repair slacker? Slacker didnt work anymore πŸ™

      1. I’ve got this problem too. Any solutions to repair slacker? No commands works anymore πŸ™

        Updatelist was loaded and the slacker -u command doesnt worked in addition

        error: FATAL: Missing config file: /ffp/etc/funpkg/sites

  6. Updating package lists…
    fetch: rsync -q ‘rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/oabi/packages/CHECKSUMS.md5’ ‘/ffp/funpkg/cache/s’
    rsync: change_dir “/0.7/oabi/packages” (in ffp) failed: No such file or directory (2)
    rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at main.c(1518) [Receiver=3.0.9]
    fetch: (cd ‘/ffp/funpkg/cache/mz’; wget -Nnv ‘http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5’)
    http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5:
    2012-07-26 22:58:10 ERROR 404: Not Found.
    FATAL: mz: No CHECKSUMS.md5
    Thanks for using UW Site Loader!

    I got the above message. but after I manually downloaded and run slacker -U was working fine.

    # wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5'
    # slacker -U

    1. but still no luck. see below

      # wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5'
      2012-07-26 23:03:50 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5 [1341/1341] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
      root@MYO-NAS:~# slacker -U
      Updating package lists...
      fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/oabi/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
      rsync: failed to connect to ffp.inreto.de (140.211.169.172): Connection timed out (110)
      rsync error: error in socket IO (code 10) at clientserver.c(122) [Receiver=3.0.9]
      fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5')
      2012-07-26 23:07:27 URL:http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5 [1341/1341] -> "CHECKSUMS.md5" [1]
      fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/memiks'; wget -Nnv 'http://ffp.memiks.fr/pkg/oarm//CHECKSUMS.md5')
      :
      2012-07-26 23:07:28 ERROR 404: Not Found.
      FATAL: memiks: No CHECKSUMS.md5

      1. Getting the same error for Mijzelf, Kylek, and Memiks even though if I try to access through a webserver, the CHECKSUMS.md5 files all exist.

        No idea what is going wrong here?

  7. HI,
    I have this in my ffp.log and i cant access to my dns 323.
    someone have a solution ?

    *** fun_plug script for DNS-323 (2008-08-11 tp@fonz.de) ****
    **** fun_plug script modded by Uli (2012-02-21 ffp@wolf-u.li) ****
    Tue Oct 9 18:57:04 GMT 2012
    ln -snf /mnt/HD_a2/ffp /ffp
    * Running /ffp/etc/fun_plug.init …
    Segmentation fault
    * Running /ffp/etc/rc …
    Segmentation fault
    * OK

  8. Hello
    I have an error after use uwsiteloader:

    IB-NAS4220-B> slacker -U
    Updating package lists…
    fetch: rsync -q ‘rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/oabi/packages/CHECKSUMS.md5’ ‘/ffp/funpkg/cache/s’
    fetch: (cd ‘/ffp/funpkg/cache/mz’; wget -Nnv ‘http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/CHECKSUMS.md5’)
    fetch: (cd ‘/ffp/funpkg/cache/memiks’; wget -Nnv ‘http://ffp.memiks.fr/pkg/oarm//CHECKSUMS.md5’)
    fetch: rsync -q ‘rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/oarm/packages/CHECKSUMS.md5’ ‘/ffp/funpkg/cache/uli’
    rsync: change_dir “/0.7/oarm/packages” (in funplug) failed: No such file or directory (2)
    rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at main.c(1518) [Receiver=3.0.9]
    FATAL: uli: No CHECKSUMS.md5

  9. Hi there,
    I have DNS-320L and am kinda new to this topic.
    I have downloaded recommended ffp from here ssh, and now trying to follow this tutorial to get hand on some packages I need, like mysql for use with multiple instances of digikam on my Kubuntu-based pcs & laptops.
    My uw site loader was running, but saying: cat: can’t open ‘/ffp/etc/ffp-version’: No such file or directory, then running again – exporting everything ok from HOME to USER (root), but then started saying: sh: =: argument expected (11 times). It finally finished with: Error, Selection aborted, program exits without modifications to /ffp/etc/funpkg/sites
    and
    Something is wrong! Will revert config file.
    mv: cannot rename ‘/ffp/etc/funpkg/sites.bak’: No such file or directory
    Thanks for using UW Site Loader!
    on the end.

    Please, can anyone help? I am am totally lost and can do nothing…

      1. I was connected to the NAS through ssh as a root. I had followed guide from the link I mentioned in my first message, to install ffp on my NAS & to create root login. Everything work well, so later I only flashed the last stable official version of firmware, but again, my ssh login was still active after that. I had a look in the etc folder, and I think, I am missing /ffp-version & /sites folders completely. I do not know, how this could happen and if there is any fix for that. I have followed your guide and with help of wget I downloaded the uwsiteloader and the executed the script, but you can see the output…

        I really appreciate your help!

      2. Hi there,
        I am just wondering, if this forum is still moderated. I had a question recently & still waiting for an answer. Do not know, if my problem can be fixed, so I can’t take any action… Thanks a lot!

        Sid

        1. Some people just go on vacation without telling on their website πŸ˜‰ I will answer as soon as possible πŸ˜‰

          Best Regards,
          Uli

          1. Hi there

            Am having the same problem as above…. I think this is recent as I didn’t encounter this before. I’m a DNS320 user here.

            Cheers

        1. I get the same issue, here is what I get….

          cat: can't open '/ffp/etc/ffp-version': No such file or directory
          export HOME='/ffp/home/root/'
          export INPUTRC='/ffp/etc/inputrc'
          export LANG='en_US'
          export LESS='-M'
          export LOGNAME='root'
          export MAIL='/var/mail/root'
          export OLDPWD='/ffp/etc'
          export PATH='/ffp/sbin:/usr/sbin:/sbin:/ffp/bin:/usr/bin:/bin'
          export PS1='\u@\h:\w\$ '
          export PS2='> '
          export PWD='/ffp/start'
          export SHELL='/ffp/bin/sh'
          export SSH_CLIENT='192.168.1.11 49236 22'
          export SSH_CONNECTION='192.168.1.11 49236 192.168.1.8 22'
          export SSH_TTY='/dev/pts/0'
          export TERM='xterm'
          export USER='root'
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          sh: =: argument expected
          Something is wrong! Will revert config file.
          mv: cannot rename '/ffp/etc/funpkg/sites.bak': No such file or directory
          Thanks for using UW Site Loader!
          root@dlink-55B99E:/mnt/HD/HD_a2/ffp/start#
    1. Hi Phobz,

      is your internet connection working properly? Other than that: is the file maybe already downloaded?

      Regarding openvpn: I will check if i could compile that for the 0.7.

      Best Regards,
      Uli

      1. Thank you very much for your feedback.
        Yes, my internet connection is working fine. I was able to download random files from here http://ffp.wolf-u.li/additional/net-misc/ with no problem. But not from http://wolf-u.li/u/441

        The openvpn server compiled for 0.7 would be very helpful! For me it is the main reason to install FFP on the NAS, since I am abroad and want to access content only available in my home country.
        Thanks again for your time.
        Best regards.

  10. Neat site Uli,

    I have 2 DNS-320L* NAS working fine. I have FW 1.3 (beta).

    1. What is the difference to the DNS-320** (without the L) except the looks and inside perhaps? It seems completely different, but FW & system could be the same. Could the FW for the DNS-320 also run on the DNS-320L?
    2. I installed ffp0.7 successfully, and updated with uwsiteloader.
    3. Is anyone using the DNS-320L and is NAS-tweaks.net covering it somewhere? I found one entry mentioning it as a newer system than the DNS-320, and one here by sidney on 25. December 2013 at 5:44.
    4. Is NAS-Tweaks still active? Most posts are over one year old, with 2013 only 6 entries. Is there an alternative if there is not much activity here any more? I use the German site** as well, but no DNS-320L there either. Is this site just a translation of German site, and when, are both up to date? Which one is best and most up to date to use?

    * (http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/share/network-attached-storage/dns-327l-2-bay-network-attached-storage)
    ** (http://wolf-u.li/nas/geraete/d-link/dns-320/)

    Grüß
    Dru

    1. Hi Dru,

      I bought my 320L just before Christmas and right away I saw it need some work… because of very little experience (even when running (K)Ubuntu for a years πŸ™‚ ) I subscribed into this forum, searching for some help. Because it seemed to be not very up-to-date one, I had to learn myself, and I have managed ffp 0.7 with mysql running, but I have some issues with running mc, so after having another look around, I found this forum just yesterday and I hope I will get some help from there: http://forum.dsmg600.info/index.php
      Hope you find good response from there as well. Otherwise, based on my own findings, DNS-320L seems to have CPU 1Ghz/800Mhz on DNS-320; and 256Mb of RAM – compare to 128 on DNS-320. Hope I am right… but still I am surprised how few people are having this newer device – thought it is still not very new anyway… and to mention, I have upgraded the 1.3 firmware too. No probs there at all.

      Say if you need anything else, but my knowledge is not very broad πŸ™‚

      Cheers, Sid

    2. Hi Dru,

      to be honest not much has changed in the world of NAS over the past 5 years. The manufacturers still provide pretty old hardware with the same specifications with the same mechanism. THerefore there were not many new entries. Unfortunately i am not getting paid to provide this – neither on wolf-u.li (my german page) nor on nas-tweaks.net :/ Both should provide the same content (question 4) – if not then please bump me. Whatever fits your language should be used.
      Regarding the DNS-320L: I will have to take a look as soon as possible but to me it seems as if this device is more or less compatible to what i have got already on this page. Maybe a path has changed and of course the hardware is newer, but in the end it is still a ARM-Device which is capable of fun_plug.

      Hope this helps. Best Regards,
      Uli

  11. Hello, how to install lighttpd, and do see the pages. Php is just like described below?

    1-install funpkg

    2-http://wolf-u.li/u/441 wget-O / ffp / bin / uwsiteloader.sh
    chmod a + x / ffp / bin / uwsiteloader.sh
    uwsiteloader.sh
    * fonz
    * uli
    3-the-slacker

    4-lighttpd + php

    cp / ffp / etc / examples / lighttpd.conf / ffp / etc /
    cp / ffp / etc / examples / php.ini / ffp / etc /

    visible index.html
    no visible index.php
    I need to install other packages with slacker

    because it does not work index.php?

    thanks

  12. Hallo Uli,
    Have questions:
    1) I use a conceptronics ch3hnas for which a funplug version by conceptronics exists. It’s installed and works but I can find “Slacker” when I run your script it’s not working πŸ™

    2) The http://www.inreto.de site seems to be down for a while. It’s therefore not possible anymore to get version 0.7. Do you know an alternative download adress?

    3) if on my funplug I can’t use the latest automate method to install packages how can I find the funpkg packages as this one is on my system? All links I found for are sending back to http://www.inreto.de

    Thanks by advance

    Paul

    1. Hi Paul,

      the CH3HNAS uses a different architecture than all other devices – therefore this is not possible to use with ffp0.7 or with its slacker-tool. Sorry to say that :/

      The only source for CH3HNAS-packages that i know of is henkjan. Hope this helps you!

      Best Regards,
      Uli

      1. Hi Uli,

        Thanks for your replies to my questions.
        I have sorted my issue with hfp. Had to reinstall from scratch [ remove the disck from NAS; format it; restart NAS, add fun_plug from conceptronics again, reboot, then install hfp as explained on: HFP setup choose this time to have HFP defined exactly as on screenshot on page and have all the apps integrated to hfp.
        This seems indeed the best solution for getting my webserver up with mysql php and lighttpd.
        My problem was on HFP that mysql and other tools were not present on my first try out.

        Thanks for your help and your great work on this.

        Regards
        Paul

  13. I’m using PuTTY on Windows 8.1. when i try to use “uwsiteloader.sh” commannd its turn with this error;

    root@XXXXXX:~# uwsiteloader.sh
    Error opening terminal: xterm.
    ‘xterm’: unknown terminal type.
    Exiting

    What is that ?

  14. Hello guys:)

    I have a pb

    It seems that for me it is impossible to choose any otherwites than fonz.

    When I do ./uwsiteloader.sh

    I only have a [*] next to fonz
    and nothing next to the others.

    So I said to myself either I didn’t understand how to choose a site (possible I’m far from an expert ^^)

    Or I only have this choice and then it is problematic because fonz (inretod.de) seems to be down… πŸ™

    thanks in advance for any help πŸ™‚

  15. Hi!

    I am logged in as an admin and I got this message. Should I login as a root, or where can be a problem?

    I am running NSA 325, PuTTY, W 8.1

    wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
    /ffp/bin/uwsiteloader.sh: Permission denied
  16. http://wolf-u.li/u/441 now says “Fehler beim Aufbau einer Datenbankverbindung” which apparently stays for some problem with database… Any chance this will be back on track soon?

  17. Hi Uli,

    is your server not reachable?

    I get this error lines for all packages i want to download:
    –2015-04-15 01:03:39– http://wolf-u.li/u/233
    Resolving wolf-u.li… 2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1, 83.169.35.48
    Connecting to wolf-u.li|2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1|:80… failed: Network is unreachable.
    Connecting to wolf-u.li|83.169.35.48|:80… connected.
    HTTP request sent, awaiting response… 302 Moved Temporarily
    Location: http://fritz.box:8182/blocked [following]
    –2015-04-15 01:03:39– http://fritz.box:8182/blocked
    Resolving fritz.box… 192.168.178.1
    Connecting to fritz.box|192.168.178.1|:8182… connected.
    HTTP request sent, awaiting response… 404 Not Found
    2015-04-15 01:03:39 ERROR 404: Not Found.

      1. Yeah i see it πŸ™‚ but i dont know why my box blocked anything… in all other programms etc. i have no problem with my box.
        Do you have an idea?

  18. While trying
    root@dlink-3B663E:/# uwsiteloader.sh
    I get
    ERROR: cannot verify wolf-u.li’s certificate, issued by `/C=US/O=Let\’s Encrypt/CN=Let\’s Encrypt Authority X1′:
    Unable to locally verify the issuer’s authority.
    To connect to wolf-u.li insecurely, use `–no-check-certificate’.
    and the update fails.

    What do I need to do to get it to work? Edit the script and add ‘–no-check-certificate’?

  19. Hi,
    It doesn’t seem to be working… I get an error running uwsiteloader.sh
    Please check your internet connection, cannot proceed!
    Seems that something changed…

  20. Hi Uli,

    I have a problem using uwsiteloader.sh. The error means: Downloading definitions failed, please check your internet connection.

    A ping and ownCloud are working on my Zyxel NAS 540. Connection seems to be ok. Any idea what happens?

    Best Regards,
    Mark

  21. Hi John,

    I can’t find the file. I can execute it but I can’t find it on my 540. I am logged in as “root” and “find / uwsiteloader.sh” shows no result. Any idea what goes wrong?

    Regards,
    Mark

  22. Hi Uli,
    Previously I had the DNS-320. Fun well established and it worked. Who changed the NAS on the DNS-320L and faced such a problem when trying to download any file from wolf-u.li site says that there is no Internet. And the site is pinged with NAS, but in general any site pings. If I link to download the file is copied into a browser, the file is copied to your computer perfectly. Here are copied, which is written in the terminal:
    root@MEDIAZONE:~# wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
    –2016-03-04 22:22:36– http://wolf-u.li/u/441
    Resolving wolf-u.li… 2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1, 83.169.35.48
    Connecting to wolf-u.li|2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1|:80… failed: Network is unreachable.
    Connecting to wolf-u.li|83.169.35.48|:80… connected.
    HTTP request sent, awaiting response… 301 Moved Permanently
    Location: https://wolf-u.li/u/441 [following]
    –2016-03-04 22:22:37– https://wolf-u.li/u/441
    Connecting to wolf-u.li|83.169.35.48|:443… connected.
    ERROR: cannot verify wolf-u.li’s certificate, issued by `/C=US/O=Let\’s Encrypt/CN=Let\’s Encrypt Authority X1′:
    Unable to locally verify the issuer’s authority.
    To connect to wolf-u.li insecurely, use `–no-check-certificate’.

    AND

    root@MEDIAZONE:~# ping wolf-u.li
    PING wolf-u.li (83.169.35.48): 56 data bytes
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=0 ttl=54 time=65.688 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=1 ttl=54 time=68.212 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=2 ttl=54 time=63.229 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=3 ttl=54 time=67.795 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=4 ttl=54 time=64.729 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=5 ttl=54 time=66.717 ms
    64 bytes from 83.169.35.48: seq=6 ttl=54 time=62.645 ms
    ^C
    — wolf-u.li ping statistics —
    7 packets transmitted, 7 packets received, 0% packet loss
    round-trip min/avg/max = 62.645/65.573/68.212 ms
    Tell me if you can what’s the problem?

    1. Your error message
      > To connect to wolf-u.li insecurely, use `–no-check-certificate’
      and a previous reply from February 18, 2016 at 06:17 above gives you a hint
      > wget –no-check-certificate http://wolf-u.li/u/439 -O $TMPFILE1

      Try:
      root@MEDIAZONE:~# wget –no-check-certificate http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh

      1. root@MEDIAZONE:~# wget –no-check-certificate http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh

        Here a small mistake before the “no-check-certificate” must be two “–” and then everything works. πŸ™‚

  23. try `–no-check-certificate’
    If it doesn`t work you can download packages manually an put them on the nas. (first choise didn`t work for me so i used the second option)

  24. kann es sein das dein server down ist etc?

    -2016-03-16 13:38:23– http://wolf-u.li/u/439
    Resolving wolf-u.li… 2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1, 83.169.35.48
    Connecting to wolf-u.li|2a01:488:66:1000:53a9:2330:0:1|:80… failed: Network is unreachable.
    Connecting to wolf-u.li|83.169.35.48|:80… connected.
    HTTP request sent, awaiting response… 301 Moved Permanently
    Location: https://wolf-u.li/u/439 [following]
    –2016-03-16 13:38:24– https://wolf-u.li/u/439
    Connecting to wolf-u.li|83.169.35.48|:443… connected.
    ERROR: cannot verify wolf-u.li’s certificate, issued by `/C=US/O=Let\’s Encrypt/ CN=Let\’s Encrypt Authority X1′:
    Unable to locally verify the issuer’s authority.
    To connect to wolf-u.li insecurely, use `–no-check-certificate’.

  25. Is the server down again?

    I get this error:

    Downloading definitions Failed, please check your internet connection!

  26. Hi! I have installed fun_plug in a DNS-345, but when I run the last steps

    wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
    chmod a+x /ffp/bin/uwsiteloader.sh
    uwsiteloader.sh

    The programs exits with the following message:

                β”Œβ”€β”€β”€β”€β”€ Information ─────────┐
                β”‚ Downloading definitions   β”‚  
                β”‚ Completed - Processing    β”‚  
                β”‚                           β”‚  
                β””β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”€β”˜ 
    Unable to determine architecture from /ffp/etc/ffp-version. Are you really sure that you did the install correctly?

    Please any idea of what’s going on?
    Regards

      1. ouch now I see the error. My fault! I am using 0.5 and your instructions are for 0.7

        Any way, I somehow solved the situation executing:

        mkdir -p /ffp/pkg/
        cd /ffp/pkg/
        wget http://wolf-u.li/u/173/ -O /ffp/pkg/updater.sh
        chmod a+x /ffp/pkg/updater.sh
        sh /ffp/pkg/updater.sh

        it downloads all available packages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *